Protocols enfront de l'assetjament

El Ministeri d'Igualtat ha publicat un manual de referència

Protocols enfront de l'assetjament

Recentment  s'ha publicat el "Protocol per a la prevenció i actuació davant de l'assetjament sexual i assetjament per raó de sexe. Manual de referència " del Ministeri d'Igualtat. Aquest manual de referència inclou dos models de protocol que queda a disposició de les empreses:

  • El model de protocol per a la prevenció i actuació davant de l'assetjament sexual i l'assetjament per raó de sexe per a empreses que elaborin un pla d'igualtat (obligatori o voluntari).
  • El model de protocol per a la prevenció i actuació davant de l'assetjament sexual i l'assetjament per raó de sexe per a empreses més petites que no tinguin pla d'igualtat.

Això sí, amb independència de l'existència d'aquests models, el protocol igualment s’haurà de negociar amb la representació legal de les persones treballadores.

Recordeu que les empreses de més de 100 treballadors ja estan obligades a disposar d'un pla d'igualtat, i que les que tenen entre 50 i 100 treballadors l’hauran de tenir a partir del 7 de març de 2022.

Premeu aquí per accedir a aquest manual de referència.

 

 

 

Els nostres professionals l'informaran sobre les obligacions de la seva empresa en matèria d'igualtat i no discriminació.

 

 

PRATS CANELA ASSESSORS, S.L.

SUSCRÍBASE A NUESTRA NEWSLETTER

Subscrigui's