EL DESPATX

El despatx es constitueix el juliol de 1996, a la ciutat de Reus (Tarragona), sent-ne els socis fundadors Pere Prats Alumà i Jordi Canela Salvat, que ja en aquell moment disposaven d’una dilatada experiència professional a l’àmbit jurídic laboral i de Seguretat Social, orientant-se al àrea d’assessoria laboral especialitzada a tot tipus d’empreses i departaments de direcció i de recursos humans.

Estem localitzats a la ciutat de Reus, des d’on atenem un col·lectiu de mes de tres-centes cinquanta empreses, que ens confien de forma estable tota la gestió integral derivada de les seves plantilles de personal, de forma externalitzada.

Tractem de cobrir una àrea pròpia de l’empresa client que, encara que externalitzada, s’integri i relacioni amb l’organització/direcció com un departament més de la firma.

Sobre la base de la professionalitat, la confiança, l’eficiència i l’agilitat de la gestió, tractem d’aportar solucions precises en el nostre àmbit d’actuació, amb la màxima proximitat i integració que ens permeten les noves tecnologies, amb independència de la distància geogràfica existent. Cobrim tot el territori de l’Estat.

 

 

PRATS CANELA ASSESSORS, S.L.

Consulta el que necessitis amb els nostres assessors a través del formulari de contacte

Consulta lo que necesites con nuestros asesores a través del formulario de contacto